onsdag 25 november 2009

23/11-09 Tisdag

Hej! Idag tömkörde vi Willow för första gången.

Så snart så skulle hon ta ett litet bocksprång (ponnyfasoner) . Hon blev verkligen fin! Hon fick en fantastiskt trav och hon är så söt så :) Imorgon är det hoppträning och då ska vi visa riktiga bullar!

/ Clara och Willow

3 kommentarer:

  1. Hej Clara!
    Jag har varit dålig på att följa din blogg men lovar att bättra mig nu. Jag är ju uppdaterad änndå på vad som händet via min kära dotter, din mamma och dig per telefon. Kul att Wiollow gillar musik men det är kanske bra om hon väljer andra tillfällen att lyssna än mitt uppe i en hopptävling, eller vad tycker du? Att hon inte hoppade och skuttade mer när hon tömkördes första gången tyder ju på att hon är en snäll och förståndig häst och du, att ni kommer att hoppa över 1 m tillsammans snart är jag fullständigt övertygad om. Stor kram Mormor

    SvaraRadera
  2. :D Tack ! Det gör inget. Du vet att jag älskar dig ändå :) Kan vi ses innan juldagen elelr innan? Ska försöka göra lite pepparkakor och vill att ni ska få dem när de är som godast !
    Kram / Clara

    SvaraRadera
  3. Hej Clara!
    Så kul att läsa att du så duktig med Willow! Det verkar som du inte har sysslat med annat i hela ditt liv :-) Hoppas det gick bra på hoppträningen! Jag brukar kolla in de små shettisarna som bor "uppe i byn". En sådan skulle jag gärna vilja ha i trädgården. Har du fler bilder vore det kul!
    Kram Bea

    SvaraRadera